Liofilizált méhpempő (6% 10-HDA), Pecsétviaszgomba kivonattal, Magas hatóanyagtartalommal
A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás, egy víztelenítési eljárás, mely az élelmiszerek hosszú idejű eltarthatóságát tudja biztosítani. Ezzel a módszerrel őrizhető meg leginkább a hőre érzékeny anyagok biológiai aktivitása. Az eljárás során a szárazanyag veszteség nagyon kicsi, az eljárás a termék anyagi jellegét és tulajdonságait alig változtatja meg, így a hasznos összetevők mind benne maradnak a termékben. A liofilizálás egy kíméletes és bevett eljárás a méhpempő tartósítására. 1kg friss méhpempő felhasználásával kb. 40dkg liofilizált méhpempő állítható elő.
A pecsétviaszgomba (Ganoderma Lucidum) jelentősége nem kérdéses. Kelet–Ázsiában gyógyszerként alkalmazzák. A gyógyászati alkalmazások célja az immunrendszer és a máj erősítése és az anyagcsere-folyamatok felgyorsítása. A gyógyászatban erősítőszerként és gyógyszerként való gyakori felhasználásán alapszik az, hogy a pecsétviaszgombát kultúrnövényként is termesztik. A kínai elnevezés – Ling Zhi – „szellemnövényt” jelent. Kínában úgy is tekintenek rá, mint a „gyógynövények királyára” és a hagyományos kínai orvoslásban gyógygombaként és erősítőszerként használatos.
Aktív összetevők
2 kapszula
(napi adag)
tartalmaz
% NRV*
Liofilizált méhpempő
(6% 10-HDA) 470 mg –
Pecsétviaszgomba kivonat,
(Ganoderma Lucidum Extract)
kivonat arány 10:1
470 mg –
C-vitamin 90 mg 112,5%
*% NRV – felnőttek számára ajánlott napi beviteli, referenciaérték %-ban kifejezve
ÖSSZETEVŐK:
Liofilizált méhpempő (Royal Jelly powder, 6% 10-HDA), Pecsétviaszgomba kivonat, (Ganoderma Lucidum Extract) kivonat arány 10:1, C-vitamin (Ascorbic Acid), Kemény zselatin kapszula
Hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaz!
ALKALMAZÁS:
Immunrendszer erősítésére, bővebb információ ezen a linken érhető el.
ADAGOLÁS:
Felnőtteknek naponta, 2 kapszulát bő folyadékkal lenyelni.