Liofilizált méhpempő (6% 10-HDA), C-vitaminnal, Magas hatóanyagtartalommal
A liofilizálás, azaz a fagyasztva szárítás, egy víztelenítési eljárás, mely az élelmiszerek hosszú idejű eltarthatóságát tudja biztosítani. Ezzel a módszerrel őrizhető meg leginkább a hőre érzékeny anyagok biológiai aktivitása. Az eljárás során a szárazanyag veszteség nagyon kicsi, az eljárás a termék anyagi jellegét és tulajdonságait alig változtatja meg, így a hasznos összetevők mind benne maradnak a termékben. A liofilizálás egy kíméletes és bevett eljárás a méhpempő tartósítására. 1kg friss méhpempő felhasználásával kb. 40dkg liofilizált méhpempő állítható elő.
Aktív összetevők
2 kapszula
(napi adag)
tartalmaz
% NRV*
Liofilizált méhpempő
(6% 10-HDA) 910 mg –
C-vitamin 90 mg 112,5%
*% NRV – felnőttek számára ajánlott napi beviteli, referenciaérték %-ban kifejezve
ÖSSZETEVŐK: Liofilizált méhpempő (Royal Jelly powder, 6% 10-HDA), C-vitamin (Ascorbic Acid), Kemény zselatin kapszula
Hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaz!
ALKALMAZÁS: Általános erősítő és vitalizáló hatású, bővebb információ ezen a linken érhető el.
ADAGOLÁS: Felnőtteknek naponta, 2 kapszulát bő folyadékkal lenyelni.