A Natur Tanya Vegán kókusztejpor kiváló tehéntej helyettesítő alternatíva, laktóz (tejcukor) és kazein (tejfehérje) érzékenység esetén is fogyasztható, ráadásul szója- és gluténmentes is! Ez a vegán kókusztejpor – ahol nem kell számolni a hozzáadott tartósítószerekkel sem – mindig kéznél van, kis helyet foglal, nem okoz gondot hazacipelni, és nem veszít értékéből felbontást követően sem. Csupán vízzel kell felönteni és kész, ráadásul a hígítási arány megválasztásával készíthető belőle sűrűbb, édesebb, vagy hígabb kókusztej is.
7 tipp, hogy mi minden készülhet Natur Tanya Vegán kókusztejpor termékkel
- Reggelikhez adagolva
a chiamagos, zabpelyhes és aszalmányokból álló reggelimet, mindig kókusztejjel öntöm fel! A kávédat és kakaódat is készítheted kókusztejporból. - Gabonakásák készítéséhez
zabpehely kása; 100g kókusztejport hígíts fel 250ml vízzel, adj hozzá 2 evőkanál mézet, és kezd el melegíteni, majd szórj bele 10dkg zabpelyhet. Kevergesd, 2-3 perc alatt besűrűsödik, és kész is. - Pudingok, desszertek alkotója
a kókusztejpor sűrű változata, önmagában is fogyasztható nasi, ha rád tör az édesség utáni vágy! - Sütemények, fagylaltok alapanyaga
egyszerű házi fagylalt: 100g kókusztejport 50ml vízzel és 2 teáskanál steviával keverj sűrűre és töltsd egy 1dl-es műanyag pohárba, szórj a tetejére tetszés szerinti pépesített gyümölcsöt. Szúrj bele egy fagylaltos pálcikát, tedd 2 órára a fagyasztóba, hogy megszilárduljon. - Gyümölcsös turmixokhoz
csak banán kell hozzá, kókusztejpor és víz, na meg turmix, amiben összekevered az egészet! - Alkoholos vagy alkoholmentes Italokhoz
kókusztejporból elkészítheted a népszerű Pina Coladát. - Főzéshez is kókusztejet
a kókusztejpor egzotikus ételek nélkülözhetetlen eleme. Thaiföld, Hawaii és Nyugat-India után a Te konyhádban is aktív résztvevő lehet, hiszen rengeteg édes és sós recept alapanyaga. – íme lejjebb egy kis kókusztejes recept finomság!
1 zacskó kókusztejpor 5 kókuszdióból nyert kókusztejjel egyenlő!
Összetevők: kókusztejpor, maltodextrin.
Felhasználási javaslat: Csak vizet kell adnod hozzá és kész is. A víz és a kókusztejpor keverési arányának függvényében lesz hígabb, vagy sűrűbb a kókusztejed! Pl.: Desszertekhez, főzéshez: A főzés: 100g kókusztej porhoz 100-150 ml víz. Italokhoz: 100g kókusztej porhoz 400-500ml víz a hígítási arány.
Kiszerelés: 250g
100%-ban magyar tulajdonú cég, a termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!